You are here: Home » Бизнес - фирма услуги » ВиК (Водопровод и Канализация) услуги

ВиК (Водопровод и Канализация) услуги

ВиК (Водопровод и Канализация) услуги – ремонт на течащи канелки, смесители и батерии (едноръкохваткови и двуръкохваткови), смяна на спирателни кранове и вентили, свръзване на нова пералня и миялна, обособяване на мокро помещение и прекарване на водопровод и канализация. Строителство и ремонт на баня, кухня, монтаж на мивка и корито, монтаж на стенен и стоящ смесител. Цени по договаряне, в зависимост от общия обем работа – на час, на ден и на договорена точка (или цял обект).

Извършваме всякакви услуги, свързани с ВиК, водопровод и канализация. Проектираме и изграждаме водопровод и канализация на апартаменти, къщи и имоти, вкл. присъединяване на външни водосточни тръби от къщи към канализацията. Предлагаме най-качествения вариант, с мисъл за бъдещи подобрения и разширения на водопроводната и канализационна мрежа в имота и апартамента, така че ако ви се наложи ремонт и реконструкция – да си спестите големи ремонти. Едновременно с това разглеждаме и най-икономичните варианти за реализация на водопроводна и канализационна мрежа, така че цената да бъде възможно най-ниска.

Използваме качествени и изпробвани пвц тръби за канализация, както и полипропиленови и поцинковани тръби за водопровод. За нови инсталации препоръчваме изцяло полипропиленови тръби, които са много по-лесни за изпълнения – пестят време, пари и намаляват цената.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.