You are here: Home » Бизнес - фирма услуги » Външна топлоизолация и саниране – EPS (стиропор), XPS (фибран), каменна минерална вата

Външна топлоизолация и саниране – EPS (стиропор), XPS (фибран), каменна минерална вата

Предлагаме услуги за поставяне на външна топлоизолация, извесна още като саниране. Работим с различни топлоизолационни материали – EPS (стиропор), XPS (фибран), каменна минерална вата и др. Монтираме външна топлоизолация на стени и тавани. Поставяме подова топлоизолация и др. Извършваме обръщане на прозорци и врати с външна топлоизолация, за да се предотврати термомост и поява на обилен конденз, плесен и мухъл.

Предлагаме консултация включително на строителни обекти, които не се изграждат от нас. Важно е да изберете най-подходящия топлоизолационен материал за вашата къща, апартамент или друга постройка. Така ще спестите пари в бъдещата експлоатация.

Фирмата предлага много на брой строителни услуги и дейности, нужни за ремонт на къща и апартамент – монтаж на дограма, смяна на прозорци и врати, обръщане на прозорци и врати, строеж на преградни стени с тухли (мокро строителство), преградни стени с гипсокартон и минерална вата, полагане на (изравнителна) подова замазка, лепене на плочки, електро услуги, ВиК услуги, ремонт на мебели и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.