You are here: Home » Бизнес - фирма услуги » ПВЦ Дограма, прозорци и врати – производство и монтаж

ПВЦ Дограма, прозорци и врати – производство и монтаж

ПВЦ Дограма, прозорци и врати – производство, монтаж и настройка на пвц дограма с 2, 3 или 5 години гаранция. Извършваме консултация за избор на подходяща пвц дограма, в зависимост от вашите цели – по-голям комфорт при отопление, по-ниски сметки за отопление или охлаждане, по-добра осветеност на помещенията и др. Монтираме качествена и евтина ПВЦ дограма, според определения бюджет или според изискванията на всеки индивидуален клиент.

Предлагаме гаранция (2-5 години) на извършения монтаж и произведената дограма, така че прозорците и вратите да ви служат дълги години. Периодично се налага профилактика – смазване на обкова на дограмата. Понякога има нужда от настройка на обкова, ако месеци или години след монтажа и в течение на екплоатацията възникне провисване или просто слягане на крилото и започне да задира в насрещниците на крилото.

Предлагаме отстъпки за количество на поръчана дограма, така че когато поръчате няколко прозореца едновременно – ние пестим гориво и време, а вие пестите пари!

Работим с всички производители на ПВЦ дограма, които са налични на пазара в София, Сливница и България. Най-известните са: Рехау, Саламандър, KBE (ка-бе-е), Ролпласт и “трокал пвц профили“, Кьомерлинг и др. Използваме качествени немски обкови (Мако, Уинк хаус и др.), които имат дълъг живот и издържат на ежедневната екплоатация на прозорците и вратите.

Предлагаме услуги за обръщане на прозорци и врати – обръщане отвътре и обръщане отвън. Понякога отвън има нужда от обръщане от алпинисти. Предлагаме различни методи на обръщане на прозорци, които изпълняват различни цели и се използват при определени обстоятелства.

Заедно с всички дейности за пвц дограма, прозорци и врати, предлагаме голям набор от други строителни дейности: поставяне и монтаж на външна топлоизолация (саниране), консултация за извършването на планов ремонт или ремонт при авария, ВиК специалист (майстор водопроводчик), електро инженер (електро услуги, ел. табла, ремонт на домакински електроуреди и др.), сглабяне и ремонт на мебели от майстор-мебелист.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.