You are here: Home » Бизнес - фирма услуги » Електро услуги от електро-инженер

Електро услуги от електро-инженер

Електро услуги от електро-инженер с над 30 години опит. Проектиране и изграждане на електрическа инсталация на стая, баня, кухня или цяла къща и апартамент. Проектиране и изграждане на осветление на всяка стая.

Комплексни електро услуги за дома:

  • ремонт на битови уреди – бойлери, печки, перални и др.
  • проектиране и монтаж на електрически инсталации
  • безопасност на електрически инсталации (електрическата мрежа у дома)

Използване на автоматични датчици за движение, които светват лампата автоматично. Използване на “димиращи” лампи и ключове, за увеличаване и намаляване интензитета на осветлението, което представлява модерно осветление и повишен уют за очите, когато е нужна по-слаба светлина. Димируемите лампи са подходящи за спални помещения за млади любовници… 😉

Монтаж на ключове и контакти, добавяне на нови контакти със захранване от съществуваща разклонителна кутия, подмяна на единични контакти с двойни, усилени контакти за печки.

Автоматична система за управление на бойлер, която загрява бойлера само нощем – на нощна тарифа. Ако сте многочленно семейство, може да имате нужда от по-голям бойлер през лятото или от слънчева система за подгряване на топлата вода, с която да спестявате 85-90% от електроенергията за подгряване на вода през летните месеци – май-септември. Такава слънчева система може да се използва след минусовите нощни температури (обикновено през месец март) до започването на минусови нощни температури (обикновено ноември или декември месец).

Ремонт на домакински електроуреди

Ремонт на домакински електроуреди – ремонт на готварски печки, бойлери или печки за отопление, включително маслени радиатори, калорифери и др. Ремонт на перални, хладилници (само част електро), малки домакински уреди – котлони, фурни, кухненски роботи, сокоизтисквачки, тостери, фритюрници, сешоари, маши и др. електро уреди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.