You are here: Home » Бизнес - фирма услуги » Частни уроци – обучение за ученици от 1 до 12 клас

Частни уроци – обучение за ученици от 1 до 12 клас

Частни уроци – обучение за ученици от 1 до 12 клас – писане, четене, български език, математика, английски език и др. Осигурете на децата си добро образование, за да могат да имат избор в бъдеще – да развият свой бизнес или да продължат вашият; да работят работа, която обичат или просто да си гаранртират добро заплащане.

Инвестицията в образованието на вашите деца е важна. Ето защо работим с учители и педагози с над 20 годишен опит, както и с по-млади учители, които горят да предадат своите знания на децата.

Използваните подходи не са като в училище – всеки учител сам избира как да представи конкретно съдържание на малките ученици, за да привлече техния интерес и да постигне силна концентрация. В училище това не е разрешено и не е по план, но при частните уроци няма лимити. Така резултатите могат да са по-добри или по-лоши. Вие ще следите прогреса на децата си и ще прецените дали да продължите с уроците.

Най-важните години от живота на детето са първите ученически години. Тогава се усвояват базови знания и умения като четене, писане и смятане. Ако пропуснете този момент, детето ви ще изостане от учебния материал и много трудно би наваксало, просто защото няма да разбира следващите уроци.

Ако забележите затруднения пред вашите ученици – първо вие седнете и им обяснете, а при нужда – потърсете специалист за частни уроци. Определете точно целите и какво сте забелязали, а ако е нужно ще се направи “тест” за установяване на нивото и на пропуски в обучението.

Имайте предвид, че всяко дете е индивидуално – интересува се от различни неща и се концентрира по-лесно или по-трудно… Вие познавате вашето дете най-добре, нали така? Вие трябва да опитате да му помогнете първи и ако не се справяте (или просто нямате толкова време, колкото е нужно) – тогава потърсете частни уроци.

Въпреки големия опит на преподавателите/учителите и факта, че при частните уроци се обръща внимание само на едно дете (или на малка група), не разчитайте безрезервно на друг, на външен човек. Препитвайте детето си – какво знае, какво е научило… Само така, с контрол над детето, може да се постигне прогрес.

И не забравяйте – детето трябва да бъде стимулирано да учи! Само така то ще бъде над посредствеността! Ако искате “консултация за стимулиране на ученици” – свържете се с нас и ще ви дадем няколко идеи… Успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.