You are here: Home » Бизнес - фирма услуги » Фото Студио Сливница – стари снимки и ленти, фотографи, видео оператори и брандиране

Фото Студио Сливница – стари снимки и ленти, фотографи, видео оператори и брандиране

Фото Студио Сливницастари снимки и ленти, фотографи, видео оператори, брандиране, интернет реклама, изработка/разработка и подръжка на уеб сайтове, популяризация и оптимизация на сайтове за Google и търсачките – всичко което се вижда, може да бъде по-добро!

Стари снимки и ленти

Стари снимки и ленти все още съхраняват нашето недалечно минало и детството на децата ни. Почти всички (над 25 годишни) хора помним как преди 20-ина години, масово се използваха старите цветни ленти и как бяхме лимитирани от общия брой кадри (снимки), които можем да направим!

С навлизането на новите технологии, лентите бяха заменени от дигитални камери, които преобразуват заснетия кадър в огромен брой точки (пиксели). Тези точки бяха записвани във файл, който се съхранява на цифрова памет. С това отпадна лимитът от около 36 кадъра на лента… Разбира се, в началото качеството им не беше много добро и бяха много скъпи, но днес вече заснемат много качествени снимки и са на достъпни цени.

Старите ленти и снимки могат да се дигитализират (цифровизират) – т.е. да се превърнат в цифров формат, т.е. във файлове. Свържете се с нас за допълнителна информация.

Фотографи, Видео оператори и Графични дизайнери

Фотографи и Видео оператори са само част от нашите колеги. Имаме също графични дизайнери, изработващи уеб дизайн за сайтове, които могат да обработят ваши снимки, за да поправят дефекти или просто за да изглеждат добре… или чудесно.

Можете да наемете фотографи и видео оператори за различни събития – най-често сватби, балове, годишнини, фирмени тиймбилдинг събирания, фирмени и бизнес прецентации и мероприятия, качествени снимки и видео за хотели, ресторанти, офиси и др. Ако сте любители фотографи, но имате желание да станете префесионални фотграфи и имате нужда от съвет – ние сме насреща! Пишете ни и ще опитаме да ви помогнем – със съвет или по друг начин!

Осигуряваме също медийно покритие – наши репортери ще публикуват регионални новини за събитието ибрандирани новини в съответните интернет или офлайн издания.

Стандартните фото услуги са ясни – изготвяне на снимки с избрана големина, плакати, фото сувенири и т.н. Вижте всички от нашия уеб сайт!

Изработка, поддръжка и оптимизация на сайтове

Изработка/разработка, поддръжка и СЕО услуги за оптимизация на сайтове са 3 услуги, който са взаимно свързани. Ако имате нужда от уеб сайт, то той трябва да бъде изработен/разработен, да има уникален или да се използва готов евтин дизайн, и най-важното – да бъде оптимизиран за търсачките, за да го посещават хората.

Тези интернет дейности са свързани и с фотографията – снимките в един уеб сайт го правят да изглежда класно (готино), да изглежда уникално и да изглежда добре/отлично! А снимките понякога са част от дизайнът на един уеб сайт – т.е. всяка страница от сайта ще изглежда по-добре, ако сте наели добър фотограф и добър графичен дизайнер.

И един съвет… Хората се доверяват на качествен дизайн, така че ако имате 50 или 100 посещения и нямате нито един клиент – замислете се! Вложете усилия, за да получите доверието на посетителите във вашия уеб сайт и когато го получите – погрижете се да останат доволни! Следваме този принцип ежедневно и резултатите не закъсняват.

Брандиране

Брандиране е термин от маркетинга и рекламата. Бранд (от англ. brand) е марка и в случая се използва за популяризация и разпознаваемост на марката, така че когато на пазара има избор измежду няколко марки – хората да предпочетат най-познатата, най-известната от тях.

Брандирането е важно за средни и големи фирми, защото те искат да бъдат разпознаваеми в интернет и офлайн. Нашият екип обаче използва безплатен Линукс софтуер, което ни позволява да поддържаме конкурентни цени – ниски и евтини цени за фото услуги, обработка на снимки, уеб сайтове и всичко останало. Така нашата цел е да предложим на малките фирми възможност за “лъвски скок” в брандирането – като предлагаме услугите на достъпни и нормални цени за малкия бизнес.

Така се борим срещу монополите и високите цени, създаваме приятелства и помагаме на обществото!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.